Flugtskydning

Hørsholm og Omegns Jagtforening informerer om SKYDETIDER på foreningens ­ Flugtskydebane ved Sjælsø


Flugtskydning april-juni 2018

Tirsdag 10. april kl.17:00 –20:00 er første skydedag for medlemmer og gæster.

Herefter er skydebanen åben på følgende ugedage og tider:

Tirsdage fra kl.17:00-20:00

Lørdage fra kl. 09:00-13:00


Lukkedage

Lørdag d.28 april (pga helligdage)

Lørdag d.12 maj (pga helligdage)

Lørdag d.19 maj (pga helligdage)

Tirsdag d.22 maj (pga helligdage)

 

Skydebanen er lukket i juli måned.


Bestyrelses forbeholder sig ret til at ændre starttidspunktet 10. april, dersom miljømæssig oprensning af skydebanen ikke er færdig.


Foreningen har egen flugtskydebane på arealet nedenfor riffelbanen ved Sjælsø – sidevej til Ellebækvej. Vi har eget klubhus ved banen hvorfra der sælges skydekort, patroner, vand, pølser m.v. Skydebanen ligger Bag ved Riffelskydebanen på Ellebækvej, 3450 Allerød. Kør til højre om riffelbaneindkørslen – og ned af grusvejen.

 

 

  • JAGTTEGN og BILLEDLEGITIMATION SKAL FOREVISES ved indskrivning samt ved køb af ammunition. På flugtskydningsbanen skal ikke-medlemmer af Hørsholm og Omegns Jagtforening IKKE løse gæste/dagkort.
  • Vedr. forsikringsforhold på skydebanen henvises til DJ:https://www.jaegerforbundet.dk/jagt/regler-sikkerhed-lovgivning/forsikring/
  • Vedr. forsikringsforhold og dit jagttegn henvises til DJ: https://www.jaegerforbundet.dk/jagt/regler-sikkerhed-lovgivning/den-lovpligtige-ansvarsforsikring/
  • Vi gør opmærksom på at rygning IKKE er tilladt indenfor i huset.
  • Hunde skal være i snor på skydebanen, og må kun være på P-plads samt omkring hus. Hunde skal føres i snor på hele det militære område.
  • Der tages forbehold for evt. aflysninger i forbindelse med Militær aktivitet.
  • Evt. ændringer i skydedage vil blive annonceret ved opslag på skydebanen, på www.hooj.dk samt om muligt under foreningsmeddelelser i JÆGER.
  • Der tages forbehold for prisændringer, som ikke har nået at blive opdateret på hjemmesiden. Det er til enhver tid den oplyste pris på flugtskydebanen som er gældende.