Madhold

MADUDVALGET præsenterer:

img_mad

 

“Det er vildt – det er dejligt”  
“Hvor vildt – kan det være”

Hørsholm & Omegns Jagtforening har en mangeårig tradition for at afholde årlige madlavningskurser, hvor kursisterne indføres i hvordan det nedlagte vildt kan tilberedes.
Kurset er ikke et overflødighedshorn af geniale teknikker, a-la “NOMA”, men kan du nedlægge og flå vildtet og har du lidt kendskab til et køkken, så skulle kvalifikationerne være i orden, så du får et indblik i hvordan det nedlagte vildt kan tilberedes til et godt måltid.
Skulle tilfældet være, at der ikke er vildt til kursets sidste del, så vil der blive kreereret spændende fiskeretter.

Af vildtarter som bliver leveret kan være,- fuglevildt, hårvildt, elg, bjørn mm.

Hver kursusaften arbejdes der med tre retter, forret, hovedret og dessert.  Ud fra opskrifterne vælger kursisten selv den vil eller øl som medbringes.
Kurset kører hver den første mandag i september, oktober, november, december, februar, marts og april.

Læs mere om gourmetkurset i foreningens medlemsblad for 3. kvartal.

I efteråret står menuen på tidens vildt, og til foråret prøver vi diverse andre anretninger.

Kurset afholdes i løbet af efterårs-, vinter- og forårsmånederne. Tilmeldning bliver annonceret i medlemsbladet samt på www.hooj.dk.

Af hensyn til køkkensikkerheden og deltagernes albuerum, er der max plads til 18 deltagere på holdet, så man skal være tidligt ude – “først til mølle, bliver mest mæt”

Pris for kurset vil være ca. 1.250,00 kr. inkl. kursusafgift og diverse råvarer og materialer.
Skulle man have lyst til at invitere ægtefællen eller andre på en madoplevelse, så kan det gøres for en pris af 130,00 kr. pr person som inviteres. Dette skal dog aftales med kursuslederne.