Vellykket aktivitetsdag på skydebanen v/Sjælsø for børn og unge i Hørsholm Kommune.

  1. juli kunne vi byde velkommen til en aktivitetsdag for børn og unge i Hørsholm Kommune, der i ferieperioden har modtaget en række tilbud om ferieaktiviteter.

En dejlig flok sommerglade børn havde tilmeldt sig vores tilbud og mødte ind på en dag hvor vejret endnu engang viste sig fra sin bedste side.

Vi havde i Hørsholm og Omegns Jagtforening forberedt et program, hvor alle var rundt i vores terræn og afprøve færdigheder med bl.a luftgevær, hvor der kunne skydes til forskellige mål efter grundig instruktion.

Buerne blev også flittigt brugt og mange havde glæde af den fine introduktion af vores buefolk til et af de  ældste former for jagtvåben vi kender til.

Danmarks Jægerforbund deltog med en spændende Natursti, hvor man rundt i vores terræn kunne lære mere om den danske fauna og natur. Her skulle svares på en del spørgsmål med efterfølgende præmier.

Billederne du finder hér taler sit eget tydelige sprog og vi vil fra Hørsholm og Omegns Jagtforening sige tak for lån af jeres dejlige børn og tak for en vellykket dag!

Tak til Flemming, Klaus, Thommy, Arnt, Flemming og Peter fra Hørsholm og Omegns Jagtforening samt Jens Klaus fra Danmarks Jægerforbund for god koordination af dagen.

Også en tak til Hørsholm Kommune for endnu et godt samarbejde.