Foredrag og Knivkursus

Foredrag om schweisshunde med videre.
Du inviteres til et spændende foredrag 9. oktober kl. 19:00 -21:00, hvor Martin Wiberg fra Hovedstadens Schweisshundefører fortæller om schweisshunde arbejde, eftersøgning og hvad du gør i tilfælde af anskudt vildt. Foredraget er gratis og foreningen byder på kaffe og kage.
Vi tilbyder dig en temaaften/foredragsaften om hvad Schweisshundeførerne kan hjælpe jægerne med efter skuddet, regler i den forbindelse samt tolkning af forskellige anskydningstyper.
Denne aften afholdes i Jagtforeningens hus på adressen Enghave 38, 2960 Rungsted.
Meld dig til på e-mail: peewee@tdcspace.dk – i emnefeltet skrives Foredrag 9.10

Så er vi klar med en ny sæson på Knivholdet
Kom med til de hyggelige knivaftner i sløjdlokalet på Vallerødskolen i Rungsted. Det foregår på alle onsdage fra uge 40 i 2019 til uge 13 i 2020. Der er ingen tilmelding, du møder bare op.
Her kan du få din kniv poleret og slebet eller knivskedens læder shinet op. Du kan også få råd og vejledning, hvis du er ved at kaste dig ud i et nyt knivprojekt.
Kniven skal plejes akkurat som dine våben. Du bruger den til alt fra at brække dyr og snitte pølsepinde til at skære spegepølse, åbne dåser og stange tænder. Måske trænger den til en ”make over” – den er blevet sløv, knivskeden er slidt – eller måske har du brug for råd og vejledning til at fremstille en helt ny kniv.
Der er masser af hjælp at hente på knivholdet, og kurset er åbent for alle og gratis – dog skal du selv betale materialer. Der er mulighed for at købe startmateriale som fx klinger, skæftematerialer, læder mm.
Mødetid: Alle onsdage fra uge 40 i 2019 til uge 13 i 2020 kl. 19-21
Mødested: Vallerødskolen, Stadion Alle 12, Rungsted Kyst, Sløjdsalen, bygning H1 (sydligste ende af skolen, længst væk fra Rungsted Gymnasium). Du skal gå ind på skolen i den sydlige del af skolens område, ikke gennem hovedindgangen.
Kontakt: Knivudvalg – Henrik Kragh – 28876833 – henrikkragh@yahoo.dk