Så er vi klar med en ny sæson på knivholdet!

Kom med til de hyggelige [og gratis] knivaftner i sløjdlokalet på Vallerødskolen i Rungsted. Det foregår alle onsdage fra uge 43 i 2020 til og med uge 13 i 2021. Der er ingen tilmelding – du møder bare op på de onsdage, hvor du har lyst til at være med.

Kniven er et redskab der skal plejes – akkurat ligesom dine våben. Du bruger den til alt fra at brække dyr og snitte pølsepinde til at skære spegepølse, åbne dåser og stange tænder. Måske trænger den til en ”make over”, måske er den blevet sløv, måske er knivskeden slidt – eller måske har du brug for råd og vejledning til at fremstille en helt ny kniv.

Der er masser af hjælp at hente på knivholdet, kurset er åbent for alle og deltagelse er gratis. Det eneste du skal betale for, er materialerne. Mangler du materialer, har du på knivaftnerne mulighed for at købe startmaterialer såsom; klinger, skæftematerialer, læder mm.

Mødetid: Alle onsdage fra uge 43 i 2020 til og med uge 13 i 2021 kl. 19-21
Mødested: Vallerødskolen, Stadion Alle 12, Rungsted Kyst, Sløjdsalen, bygning H1 (sydligste ende af skolen, længst væk fra Rungsted Gymnasium). Du skal gå ind på skolen i den sydlige del af skolens område, ikke gennem hovedindgangen.
Kontakt: Knivudvalg – Henrik Kragh – 28876833 – henrikkragh@yahoo.dk