Flugtskydning


Så er det blevet sommerferie!
Vi holder lukket hele juli.
Banen åbner igen lørdag d. 3/8
kl.09:00 til 13:00

 

 

Om flugtskydebanen:

Foreningen har egen flugtskydebane på arealet nedenfor riffelbanen ved Sjælsø – sidevej til Ellebækvej. Vi har eget klubhus ved banen hvorfra der sælges skydekort, patroner, vand og øl. Der er altid gratis frisk kaffe på kanden.

Nedenstående er flugtskydebanens generelle åbningstider. Helligdage er undtaget, medmindre der laves særlige arrangementer.

Sidste indskrivning på skydebanen er senest en time før lukketid.


Dag Dato Klokkeslæt
Tirsdag Første tirsdag i april til 3/12-2024. Lukket i juli 10:00 – 13:00
Tirsdag Første tirsdag i april til 3/12-2024. Lukket i juli 13:00 – 17:00 Ikke offentlig skydning. Denne tid er reserveret til lukkede arrangementer
Tirsdag Første tirsdag i april til 3/12-2024. Lukket i juli 17:00 – 20:00
Torsdag Første torsdag i april til sidste torsdag i november. Lukket i juli 13:00 – 20:00 Ikke offentlig skydning. Denne tid er reserveret til lukkede arrangementer
Lørdag Fra lørdag 9/3 til lørdag d. 7/12- 2024. Lukket i juli 09:00 – 13:00
Lørdag Fra lørdag 9/3 til lørdag d. 7/12- 2024. Lukket i juli 13:00 – 16:00 Ikke offentlig skydning. Denne tid er reserveret til lukkede arrangementer

Bemærk:

Dette gælder marts til december. Undtaget i juli. Her er banen lukket pga. Sommerferie.
Banen er lukket på helligdage og dage, der ligger op af helligdage.
Dette betyder at banen er lukket følgende dage i 2024
 • d. 23/3. (Lørdag før Palme søndag)
 • d. 28/3. (Skærtorsdag)
 • d. 30/3. (Lørdag før Påskedag)
 • d. 18/5 (Lørdag før Pinse)

Vi sælger med glæde skydekort, ammunition, forfriskninger og andet i Tutten. Men det er kun muligt at betale med kontanter eller MobilePay. Altså ikke Dankort.


Ordensregler:

 • JAGTTEGN eller SKV2 samt BILLEDLEGITIMATION SKAL FOREVISES ved indskrivning samt ved køb af ammunition. På flugtskydningsbanen kan benyttes eget skydekort eller lånekort/dagskort. Dette kræver ikke medlemskab af foreningen
 • Der må ikke benyttes 28g flugtskydningspatroner pga. af støj.
 • Vedr. forsikringsforhold på skydebanen henvises til DJ:https://www.jaegerforbundet.dk/jagt/regler-sikkerhed-lovgivning/forsikring/
 • Vedr. forsikringsforhold og dit jagttegn henvises til DJ: https://www.jaegerforbundet.dk/jagt/regler-sikkerhed-lovgivning/den-lovpligtige-ansvarsforsikring/
 • Vi gør opmærksom på at rygning IKKE er tilladt indenfor i huset.
 • Hunde skal være i snor på skydebanen, og må kun være på P-plads samt omkring hus. Hunde skal føres i snor på hele det militære område.
 • Der tages forbehold for evt. aflysninger i forbindelse med Militær aktivitet.
 • Evt. ændringer i skydedage vil blive annonceret ved opslag på skydebanen, på www.hooj.dk samt om muligt under foreningsmeddelelser i JÆGER.
 • Der tages forbehold for prisændringer, som ikke har nået at blive opdateret på hjemmesiden. Det er til enhver tid den oplyste pris på flugtskydebanen som er gældende.

Find vej:

Skydebanen ligger Bag ved Riffelskydebanen på Ellebækvej, 3450 Allerød. Kør til højre om riffelbaneindkørslen – og ned af grusvejen.

Har du svært ved at finde det, så gør således:

Kør af Sandholmgårdsvej til du når asylcenteret Sandholmlejren.

Ellebækvej er en Allé, der ligger lige ved siden af lejren på øst siden (på Hørsholm siden). Der er skilte med Militært område.

Følg vejen et langt stykke, til du møder et skilt med teksten Sjælsø Skydebaner på højre side af vejen.

Følg asfaltvejen til du når hegnet og den store låge. I stedet for at kører igennem lågen, kører du af grusvejen til højre for hegnet. Denne følger hegnet ca. 400 m. Så er du fremme.