Riffelskydning

Riffelskydning på Hanebjerg skydebane. 
Husk at medbringe jagttegn, våbentilladelse, som skal fremvises.

For opdaterede skydedage og -tider henvises der til HHK riffels hjemmeside.

Husk dine hjælpemidler – skydestok, jagtstol etc. – og brug disse når du træner.

Grillen bliver tændt når vi skyder, så tag blot lidt mad med når du alligevel vil op at skyde. Så får den bedre halvdel ikke en sulten skytte hjem.

Det er udvalgets ønske, at den ansvarlige riffeljæger træner så meget som muligt, i varierede skydestillinger og med brug af de hjælpemidler som den enkelte riffeljæger nu engang bruger, når han er på jagt.
Det er udvalgets opfattelse, at en ansvarsbevidst riffeljæger træner flere gange årligt, lærer sit våben at kende, lærer at “læse” den ammunition han bruger, men sidst og ikke mindst, erkender sine egne begrænsninger.

Hvad vi kan tilbyde, er en stab af erfarne instruktører og hjælpere som kan råde og vejlede riffeljægeren, men vi vil også “udfordre ham” til at træne i forskellige skydestillinger, og vores erfaringer er kun positive, hvad glade og tilfredse riffeljægere angår.

Vi skyder på 100 meter – til bukkeskiver og traditionelle indskydningsskiver. Vi afholder mærkeskydning samt 3-4 årlige riffelprøver.

Er du en habil riffelskytte med en bred baggrund, og er du en person, som brænder for riffelskydning, en person som gerne vil lære mere og hjælpe andre med din erfaring og vil være en del af et team af hjælpere/instruktører, så kontakt udvalgsformanden.