Nyhedsbrev for april 2023

Nyhedsbrev for april 2023.

Kære læsere. 

Her får I lidt weekendlæsning, der omhandler hvad, der rører sig i vores Jagtforening. Der er sket en del især ude på området ved Sjælsø. 

Flugtskydningsbanen: 

Vi har i denne måned fået renoveret grusvejen, så nu kan i komme frem og tilbage uden risiko for jeres undervogn. Vi mangler i skrivende stund kun lige at få studset lidt mere af træerne langs vejen, da den nu er udvidet i bredden. 

Der er desuden lavet ekstra P-pladser, så der er plads til alle selv på de travle dage. Det har spidst lidt af hundetræningsbanen, men ikke mere end det er til at leve med. 

Skydningen er ellers i gang igen både tirsdage og lørdage, og det er en stor fornøjelse at se den pæne tilslutning. Husk at der er lukket for skydning d. 27/5 pga. Pinsen. 

Vi har nu skaffet nye forsyninger af både lerduer og patroner, så vi er godt kørende resten af dette halvår. Vi har dog måtte hæve prisen på patronerne, da de er blevet dyrere i indkøb. 

Arbejdsdag: 

Det er ved at være tid til forårets anden arbejdsdag. Det foregår søndag d. 30/4 fra kl. 09:00 på flugtskydebanen. 

Der er opgaver af enhver slags, så kom og få nogle hyggelige timer i godt samvær, samtidig med at du hjælper foreningen. Vi sørger for god forplejning, så ingen kommer hverken til at sulte eller tørste. 

Der er ingen tilmelding, kom bare. Du skal ikke medbringe andet end arbejdstøj og godt humør. 

Regulering: 

Vi har fået forespørgsel på hjælp til regulering af rågeunger. Dette starter d. 1/5 og kører indtil d. 15/6 eller indtil de sidste unger er skudt eller fløjet selv.  

Der er flere, der gerne ville være med, end vi skal bruge, så hvis I hører om andre boligejere, der har problemer, er I velkommen til at kontakte undertegnet Michael på 41126853. Vi kan godt løse flere opgaver. 

Nyjægergruppen: 

Gruppen bliver stadig større, og der vil komme endnu flere til efterhånden som jagttegnsprøverne bliver afviklet. Vi er igen begyndt at skyde hver anden torsdag fra 17 til 20. 

(Husk at man skal tilmelde sig senest mandagen i samme uge, så vi kan sørge for nok instruktører.) 

Hundetræning: 

Der er her først på året blevet afviklet lydighedstræning, og fra d. 10/5 starter vi så apporteringshold. 

Der er stadig enkelte ledige pladser tilbage for de hurtige. Læs mere på vores hjemmeside. 

 

Og så er der ellers bare tilbage at få indskudt riffellen, så I er klar til bukkejagten! 

Knæk og bræk.