Nyhedsbrev for oktober 2023

Kære læser. 

Jagtsæsonen er i fuld gang og fra i morgen, kommer der flere jagtbare dyrearter med på listen. Vi kan mærke det på lidt fremmødet på skydebanen om lørdagen. Vi forventer dog at det kommer til at stige igen fra nu af, efterhånden som de øvrige baner lukker ned for denne sæson.  

Vi bliver ved til d. 9/12, så nyjægerne har et sted at træne til de sidste haglprøver. 

Der er også kortet væsentligt ned på vinterlukningen, da vi åbner igen allerede d. 9/3. Dette er dog betinget af, at vi ikke er druknet i sne. 

Medlemmer. 

Foreningen fortsætter med at vokse stødt. Alene på denne dag, hvor jeg skriver dette nyhedsbrev, er der kommet 7 nye medlemmer.  

Det tyder på, at vi i den nye bestyrelse, har taget de rigtige initiativer. Dog skal vi ikke bare læne os tilbage, men benytte stigningen til at åbne op for endnu flere aktiviteter.  

Har du noget, som du syntes, at vi mangler eller kan gøres bedre, må du rigtig gerne skrive det til undertegnet på michael.danielsen@outlook.dk 

Skydebanen. 

Der er godt gang i banen, og vi har endnu engang måtte bestille flere lerduer hjem, da vi ikke kunne klare os resten af sæsonen, med det lager vi havde.  

Dette betød at vi havde en enkelt skydning, hvor vi simpelthen skød maskinerne tomme. Dette er selvfølgelig dybt beklageligt, men vi vil prøve at bestille lidt hurtigere den næste gang.  

Vi har droppet, at få den gamle lift ved bagduerne til at fungerer. Derfor er det blevet besluttet at opsætte en maskine mere ved siden af skydehuset. Dette vil blive en meget skrå bagdue. 

Dette når vi desværre nok ikke inden vinter, da der først skal bygges et nyt maskinhus, og vi efterfølgende skal have en godkendelse af Politiet. Målet er at den skal være klar til sæsonstart. 

Vi finder desværre stadig jagtpatroner i vores patronspande ud i skydehusene. 

HUSK AT VI KUN MÅ BRUGE 24g 7’ER OG 9’ER PATRONER. 

Skal du have tømt lommen fra din sidste jagt, så put hylstrene i skraldespanden ved døren til hytten. Så kan vi bedre holde øje med situationen. 

Frivillige hjælpere søges. 

Det er et større arbejde at vedligeholde og udbygge vores anlæg og huse. Det er oftest, de samme få medlemmer, der udfører arbejdet. 

Vi kan godt bruge lidt flere hænder. Så har du lyst til at give en hjælpe en gang imellem, så sætter vi stor pris på det. Det kan bare være en enkelt dag, eller en specifik opgave. 

Du kan skrive til mig på michael.danielsen@outlook.dk 

Så er der bar tilbage at sige “Knæk og Bræk” 

På vegne af bestyrelsen 

Michael Danielsen