Nyhedsbrev oktober 2022

Kære medlemmer. 

Så er der lidt nyheder fra Jagtforeningen. 

Arbejdsdage: 

Så er det tid til årets sidste arbejdsdag. Det er på søndag d.9/10. 

Vi mangler virkeligt nogle flere hænder. Sidste arbejdsdag kom der kun 4 medlemmer. Denne gang skal vi gerne være lidt flere. 

Vi starter som vanlig kl. 09:00 med lidt morgenmad, før vi går i gang med dagens forskellige opgaver. Tilmelding kan ske til Rasmus på kosach@kosack.dk. Ellers bare mød op. Vi sørger for at ingen går tørstige eller sultne hjem derfra. Kom og hjælp os alle med at få banen klar til efteråret og vinter. 

Foreningsmesterskaber i flugtskydning: 

Nu nærmer vi os dagen for årets sidste forenings event, nemlig vores foreningsmesterskaber. 

Det foregår på torsdag d. 13/10, og vi åbner for indskrivning kl. 15:30. og lukker indskrivningen kl. 18:00. I vil blive sendt up på banen i grupper af 4-6 skytter. 

Skydeprogrammet er med 29 duer (både almindelige samt specialduer) og maksimalt 44 skud.  

Der er præmier til de 3 bedste skytter, bedste ny-jæger samt trøstepræmie til den skytte med færrest traf. Der kan forekomme omskydning, hvis flere i toppen ligger med samme score. 

Kom og få en hyggelig dag på banen uanset evner med et haglgevær. 

Skydebanen: 

Skydebanen er rigtigt godt besøgt tirsdage om aftenen, så der kan forekomme mindre ventetid. Hvis du har mulighed for det, er der meget mere plads tirsdag formiddag og lørdage. 

Der er kommet flere kasser med patroner på lager, så nu sælger vi hele kasser igen. Der er rabat ved både 1 og 2 kasser. 

Skydetiderne er tirsdag 9-13 og 16-19 samt lørdag 9-13.  

Ny-jægerskydning: 

Alle nyjægere har mulighed for ekstra skydning hver anden torsdag, hvor man sammen med en instruktør har banen for sig selv. 

Vi skyder: 

Torsdag d. 6/10 kl. 17-19 

Torsdag d. 20/10 kl. 17-19 

Torsdag d. 3/11 kl. 16-18 

Hvis tilslutningen er stor, fortsætter vi hele november. 

Deltagelse i disse torsdagsskydninger, kræver tilmelding senest dagen før til undertegnet, med en SMS til 41 12 68 53. (Vi vil ikke åbne banen, hvis der kun kommer 1 skytte) 

Hundetræning: 

Der startes nyt hold for hvalpe og unghunde på mandag d. 10/10, og det kører over 5 uger. 

Der er 2 ledige pladser tilbage på holdet til de hurtige. Tilmelding sker ved indbetaling af 550,- Dkk på foreningens konto: 3170-3171564921 

 

I må alle have et godt efterår og en god jagt sæson. 

Knæk og bræk. 

 

På vegne af bestyrelsen 

Michael