Nyhedsbrev september 2022

Nyhedsbrev september. 

 

Kære medlemmer. 

Så er der lidt nyhedsspam fra Jagtforeningen. 

Arbejdsdage: 

Så blev det tid til efterårets 2 arbejdsdage. De bliver afholdt søndagene d.25/9 og d.9/10. 

Vi starter som vanlig kl. 09:00 med lidt morgenmad, før vi går i gang med dagens forskellige opgaver. Der er opgaver for enhver uanset faglige kompetencer. Tilmelding skal ske til Rasmus på kosach@kosack.dk. Vi sørger for at ingen går tørstige eller sultne hjem derfra. Kom og hjælp os alle med at få banen klar til efteråret og vinter. 

Foreningsmesterskaber i flugtskydning: 

Nu er det tid til at genoptage endnu en gammel tradition i foreningen, nemlig foreningsmesterskaberne. 

Det foregår torsdag d. 13/10, og vi åbner for indskrivning kl. 15:30. og lukker indskrivningen kl. 18:00. I vil blive sendt ud på banen i grupper af 4-6 skytter. 

Skydeprogrammet er med 29 duer (både almindelige samt specialduer) og maksimalt 44 skud. Programmet offentliggøres først på dagen. 

Der vil være præmier til de 3 bedste skytter, bedste ny-jæger samt trøstepræmie til den skytte med færrest traf. Der kan forekomme omskydning, hvis flere i toppen ligger med samme score. 

Kom og få en hyggelig dag på banen uanset evner med et haglgevær. 

Skydebanen: 

Skydebanen er godt besøgt her inden jagtsæsonen. Vi kan også se at haglprøverne nærmer sig, da vores instruktører bliver brugt flittigt. Vi har 2 nye instruktører på vej, så vi kan få aflastet de nuværende lidt. 

Vi har endelig fået patroner på lager, og så sent som i går blev vi informeret om, at der muligvis kan skaffes en palle mere. Indtil dette er afklaret, sælger vi stadig kun æsker og ikke kasser. Få vi den næste palle, kan denne begrænsning ophæves. (Det er generelt stadig meget svært at skaffe patroner)  

Skydetiderne er i skrivende stund stadig tirsdag 9-13 og 17-20 samt lørdag 9-13. Aftentiden om tirsdagen vil dog snart blive rykket, da det bliver tidligere mørkt. Dette vil blive meldt ud snarest. 

Bueskydning: 

Ved et stævne for 10 dage siden, stillede foreningen med 2 skytter, og de vandt begge guld i henholdsvis recurve og compound. Kæmpe stort tillykke med medaljerne til Henrik og Martin.  

Vores 3D buebane er nu suppleret med 2 nye dyr, som erstatning for dem, der “løb væk”. Så nu er der dyr på alle standpladser igen. 

Ny-jægergruppen: 

Vores ny-jægergruppe er nu etableret og medlemstallet vokser stødt. 

Gruppen er et tilbud til de medlemmer af foreningen, der har fået jagttegn inden for det sidste 3 år, og det er gratis at være med. 

Tanken med gruppen er at give nogle specielle tilbud så som vejledning, undervisning og foredrag samt på sigt tilbud om deltagelse i jagter. 

Til dem, der træner til haglprøve, er der mulighed for ekstra skydning hver anden torsdag, hvor man sammen med en instruktør har banen for sig selv. 

Vi skyder: 

Torsdag d. 8/9 kl. 17-19 

Torsdag d. 22/9 kl. 17-19 

Torsdag d. 6/10 kl. 17-19 

Torsdag d. 20/10 kl. 17-19 

Torsdag d. 3/11 kl. 16-18 

Deltagelse i disse torsdagsskydninger, kræver tilmelding senest dagen før til undertegnet, med en SMS til 41 12 68 53. (Vi vil ikke åbne banen, hvis der kun kommer 1 skytte) 

Hundetræning: 

Vi har lige nu det første hundehold i gang med lydighedstræning. Man kan ikke sige andet end dette er en perfekt start for vores nye trænerteam. Holdet er helt fyldt op, og der kommer stadig forespørgsler. 

Vi går snart i gang med planlægningen af de næste hold, så følg med på facebook eller hjemmesiden. 

 

I må alle have en forrygende start på jagt sæsonen. 

Knæk og bræk. 

 

På vegne af bestyrelsen 

Michael